Religia si studiul ei

Religia a creat multe controverse in toate culturile lumii si inca mai sunt pareri contradictorii in legatura cu acest subiect. Probabil este cel mai sensibil subiect, iar parerile in legatura cu existenta lui Dumnezeu sunt impartite. Tot mai multi oameni incep sa se indeparteze de religie din cauza afacerilor care se ascund in spatele multor biserici.

Este foarte complicat sa intelegi lucrurile care se considera ca eu creat lumea, lucrurile care tin oamenii sub control, intr-o anumita masura. Religia va fi tot timpul un subiect dificil de abordat, daca nu ai cunostiinte avantaje despre acest lucru. Fiecare isi spune parerea, fondata sau nefondata, dar fiecare crede ceva diferit si este foarte greu sa convingi 2 oameni cu pareri diferite ca religia este buna asa cum o vezi tu.

Consider ca este important sa studiezi acest lucru, daca vrei sa afli mai multe despre asta si daca vrei sa ai cunostiinte care te pot ajuta in viata. Carti de studiu biblic sunt multe si avem acces la ele cu usurinta. Pe internet gasim si multe articole sau documentare, care ne pot ajuta sa intelegem unele aspecte. Totusi, cred ca ar trebui sa alegem cartile cand vine vorba de un subiect atat de sensibil. Este bine sa cautam carti cat mai bune, scrise de autori care au studiat cu adevarat religia si isi pot da cu parerea despre asta.

Eu nu pot sa spun ca am o parere definitivata in legatura cu religia, fiind un subiect prea complicat pe care nu il pot intelege atat de usor, avand in vedere ca nu am studiat prea multe pe aceasta tema.

In concluzie, consider ca este un lucru important sa studiezi religiile, asa ca ar trebui sa citesti cat mai multe carti din acest domeniu, fiind lucruri care trebuie stiute.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*