Sanatatea noastra – mai importanta ca orice

Trebuie sa ne gandim ca sanatatea noastra este cea mai importanta, chiar daca pentru cei mai multi banii conteaza si nu se mai gandesc la asta. Cred ca este cazul multor dintre noi, avand in vedere cat de multe poti face cu banii in ziua de azi, rar ne mai gandim la sanatate, la cea ce consumam si ce am putea face pentru a ne mentine sanatosi.

Problema banilor este una de actualitate, pentru cei mai multi si din acest motiv se preocupa tot mai mult de asta si se gandesc ce ar putea face pentru a-si mari veniturile si sa isi permite tot cea ce isi doresc. Cu totii ne dorim un trai cat mai decent, o viata cat mai frumoasa si dorim sa ne implinim visurile, iar de cele mai multe ori, avem nevoie de bani pentru a face asta.

In multe cazuri, munca este chiar motivul pentru care apar probleme de sanatate, fiindca suntem tot mai stresati atunci cand muncim mult timp nu ne putem relaxa.

Cum ne pastram sanatatea?

1. Relaxarea. Este important sa ne facem timp pentru noi, sa ne relaxam si sa uitam de probleme. Chiar daca nu putem face asta foarte des, atunci cand gasim timpul necesar, este important sa ne relaxam exact asa cum ne place si sa scapam de stresul acumulat in zilele ce tocmai au trecut. Serviciul pe care il detinem este de cele mai multe ori un motiv pentru care devenim atat de stresat si din acest motiv apar anumite problem de sanatate.

2. Sport. Chiar daca timpul nu ne permite sa facem prea mult sport, cu siguranta putem gasi 30 de minute in fiecare zi pentru a iesi la o miscare. Consider ca seara, dupa ce venim de la munca, mancam si ne odihnit, este cel mai potrivit sa iesi afara si sa faci o miscare. Medicii recomanda sa facem cel putin 30 de minute de miscare in fiecare zi, avand un efect benefic asupra sanatatii noastre, asa ca ar trebui sa urmam acest sfat. Consider ca putina miscare ne va ajuta sa ne punem gandurile in ordine si sa ne gandim ce avem de facut in zilele urmatoare.

3. Alimentatia. Stim cu toti ca alimentatia noastra este foarte importanta pentru a ne pastra sanatatea, pentru a ne feri de anumite boli. Chiar daca foarte putini avem grija la cea ce mancam, ar trebui sa ne gandim tot mai des la produsele pe care le consumam. In prezent, putem gasi relativ usor alimente sanatoase, alimente ecologice care nu vor avea un efect negativ asupra sanatatii noastre.  Un consultant in nutritie ne poate oferi toate sfaturile necesare pentru o viata frumoasa. De ce crezi ca oamenii care depind de infatisarea si sanatatea lor au o intreaga echipa de consultanti in nutritie. Cautand pe google am dat de webadviserun site facut de specialistii in nutritie care iti stau la indemana chiar la tine acasa.  Alexandra Vorneanu mi-a stat la dispozitie cand am avut nevoie.

 Alexandra Voroneanu

In concluzie, ar trebui sa luam atitudine in acest sens si sa ne gandim la sanatatea noastra tot mai des, sa ne gandim ca este important sa ne schimbam stilul de viata intr-unul cat mai sanatos.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*