Scaune auto pentru copii – obligatorii

Daca pana acum era doar recomandat sa folosesti un scaun auto pentru copii pentru siguranta lor, acum, noile reglementari ce au intrat in vigoare pe 28 septembrie anul trecut, obliga orice sofer sa transporte copiii in scaune speciale. Sunt multi soferi care nu respecta aceste reguli si isi tin copiii pe scaunul din fata chiar, iar la o mica bruscare se poate intampla un accident destul de grav, avand in vedere sensibilitatea copiilor. Trebuie sa avem mare grija atunci cand calatorim si avem copiii cu noi, siguranta lor este foarte importanta si de aceea trebuie sa ne gandim bine inainte de a luat o decizie la felul in care ii transportam.

Aici aveti un articol care sa va oferi mai multe informatii despre legea care impune obligativitatea folosirii scaunelor auto pentru copii, aveti informatii pe care ar trebui sa le stiti daca sunteti sofer.

Scaunele auto pentru copiii le ofera siguranta de care au nevoie, asa ca este un motiv foarte bun pentru a le folosi. Acestea sunt prevazute cu sisteme de siguranta care ii vor oferi copilului tau siguranta si confortul de care are nevoie. Consider ca este foarte important sa folosesti astfel de scaune si sa elimini riscul unuor incidente neplacute.

Dupa parerea mea, este o idee buna aceasta lege, care obliga soferii sa foloseasca scaune auto pentru copii daca doresc sa ii transport cu ei in masina. Aceasta masura sigur ca miscora numarul incidentelor neplacute in trafic.

De unde cumperi un scaun auto pentru copii?

Scaune auto copii - Bekid

Scaune auto copii – Bekid

Cel mai bine este sa cauti un magazin de incredere si sa fii sigur ca vei cumpara produse de calitate. Sunt multe magazine care ofera scaune auto pentru copii, atat online cat si offline, deci vei avea de unde sa alegi atunci cand vine vorba de asta. Este important sa alegi scaune produse de companii serioase care au o anumita istorie in acest domeniu si ofera calitatea necesara pentru siguranta copilului tau.

Pretul unui scaun de calitate, poate ajunge pe la 5-6 sute de lei, cum ar fi acest scaun auto Coccolle, care este adecvat pentru copiii pana in 18 kilograme. Atunci cand vine vorba de siguranta copilului tau, sigur merita sa faci un efort financiar pentru a le asigura siguranta.

In concluzie, consider ca este important scaunul auto pentru copii si orice sofer ar trebui sa respecte noile reglementari si sa se gandeasca mai mult la siguranta copiilor.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*