Se apropie Black Friday

In curand va avea loc marele eveniment de reduceri intr-un numar foarte mare de magazine. Este vorba de Black Friday, un fel de sarbatoare cand magazinele aleg sa ofere produse la reducere, model folosit prima data de americani.
In mod normal, Black Friday ar trebui sa fie in ultima vineri din noiembrie, dar deobicei magazinele din tara noastra obisnuiesc sa ofere reduceri chiar mai devreme, nefiind o regula exact. Fiecare magazin alege sa ofere produse la reducere dupa bunul lor plac, in functie de parerile fiecaruia.
Din pacate, la noi in tara exista o practica nu prea corecta, unele magazine scumpind produsele inainte de Black Friday, urmand ca in vinerea respectiva sa le ofere la pretul normal, dar fiind o reducere fata de pretul anterior, care a fost marit cu ocazia aceste sarbatori.
Inca nu stiu datele exacte pentru fiecare magazin in parte, dar in curand se vor afisa informatii despre acest lucru si vom putea sti cand ofera reduceri marile magazine din Romania. In general cele mai mari reduceri sunt la produsele din gama IT pentru ca sunt cele mai vizate de clienti, astia dorind tot timpul sa cumpere ceva noi si mai performant.
In concluzie, daca urmaresti sa cumperi ceva si vrei sa obtii o reducere, poti incerca sa vezi ce preturi gasesti de Black Friday, iar daca gasesti o oferta buna, nu ezita sa profiti de ea.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*