ServerGate – cum alegi gazduire web de calitate

Cu siguranta multi dintre voi stiti cea ce inseamna gazduire web si poate unii aveti cateva cunostiinte in crearea unui site. Tot mai multa lume a inceput sa isi faca un mic blog unde sa poata posta articole despre viata lor personala sau despre pasiunile pe care le au. Lumea a inceput sa foloseasca internetul mai mult si nu doar in scop informativ, din acest motiv au aparut un numar considerabil de bloguri si siteuri in tara noastra.

Tinerii incep sa inteleaga avantajele onlineului si incep sa isi dea seama cate beneficii au daca stiu sa lucreze pe internet, asa ca multi si-au indreptat atentia spre acest domeniu.

Gazduirea web este foarte importanta pentru siteul tau, din acest motiv trebuie sa alegi o firma care ofera servicii de calitate, pentru a fi sigur ca siteul tau va fi online tot timpul si nu vor exista probleme cu el. Uptimeul este important in acest domeniu, nu iti permiti ca siteul tau sa nu functioneze, pentru ca vizitatorii nu asteapta ca siteul sa isi revina. Din acest motiv, trebuie sa cauti servicii de calitate care sa ofere un uptime bun, pentru ca siteul tau sa fie functionabil tot timpul.

Securitatea este foarte importanta in zilele noastre, cand tot mai multi au cunostiinte avansate in IT si pot trece usor peste anumite sisteme de securitate. Din acest motiv, trebuie sa apelezi la o firma care ofera securitate pentru siteurile hostate, astfel incat sa nu iti faci griji ca ai putea pierde datele de pe site, mai ales daca ai un site important si sunt stocate informatii despre clientii tai sau alte lucruri asemenea.

Preturile nu sunt atat de mari, in general vei gasi servicii de gazduire web de calitate la preturi mici, daca nu ai nevoie de prea multe resurse. Daca dai un mic search pe Google dupa cele mai importante companii din tara care ofera servicii de hosting, vei observa ca preturile sunt destul de bune si cu siguranta ti-ai putea permite sa cumperi un pachet. In legatura cu preturile nu cred ca ar trebui sa faci probleme, poti gasi cu usurinta un pachet de gazduire web la 2-3 euro pe luna care sa iti ofere cea ce ai nevoie. Avand in vedere concurenta mare din domeniu, cu siguranta preturile vor ramane in continuare scazute.

Cauta pareri despre suportul pe care il ofera firma respectiva, este bine sa ofere un suport rapid, la orice ora, sa te ajute cineva cu problemele pe care le ai fie ca este 2-3 noaptea. Acest aspect este mai important decat crezi, pentru ca pot aparea probleme cu siteul oricand, iar daca nu poti rezolva singur, vei dori sa apelezi la suport. Cu siguranta nu ti-ar conveni sa stai cu siteul nefunctionabil pana cand cineva iti raspunde, motiv pentru care trebuie sa te asigur ca firma respectiva ofera un suport de calitate.

gazduire ssd shared

Gazduire web – Servergate

 

In concluzie, daca iei in cosiderare toate aceste aspecte vei avea parte de o gazduire web de calitate, vei putea beneficia de toate avantajele de care ai nevoie. ServerGate este o companie care ofera servicii de gazduire web, asa ca poti apela la aceasta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*