Sezon nou din serialul Homeland

Serialele sunt tot mai urmarite in ultimul timp, motiv pentru care apar destul de des seriale noi, pe care le puteti urmarit. Eu am cateva seriale pe care inca de urmaresc, de cand au aparut, iar unul dintre ele este Homeland, un serial ce a ajuns la sezonul 5.

Atunci cand am inceput sa-l urmaresc m-a impresionat foarte tare, mai ales primele episoade care au fost super reusite. Chiar daca acum este diferit si nu prea mai are aceeasi idee ca la inceput, pot sa spun ca este un serial bun care merita vizionat.

Primul episod din sezonul 5 a aparut pe 4 octombrie, iar pe 11 octombrie a fost difuzat episodul cu numarul 2. Din ce am vazut in primul episod, se anunta a fi un sezon interesant si captivant, motiv pentru care il voi urmari in continuare.

Interesant este faptul ca problema principala din primele episoade sunt refugiatii, o problema de actualitate despre care stim cu totii cate ceva.

 

1 Comment on Sezon nou din serialul Homeland

  1. Urmaresc o gramada de seriale, atat mai noi cat si seriale care s-au terminat in anii trecuti, dar de acesta nu am auzit. Am sa ii dau o sansa in urma acestui articol, multumesc de sugestie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*