Social Media Summit la Bucuresti

Social Media Summit este un eveniment important pentru cei din mediul online, un eveniment care nu ar trebui ratat, daca vrei sa afli lucruri noi si folositoare din social media. Dupa cum bine stim cu totii, mediul social este foarte important in promovarea unei afaceri, asa ca este important sa cunoasteti cat mai multe detalii despre asta, strategii care va pot ajuta sa va atingeti obiectivele si statistici folositoare pentru cei care au nevoie de promovare in social media.

La acest summit vor participa bloggeri cu experienta, experti in domeniu social media si agentii care au avut un rol important campaniile social media de anul trecut.

Daca esti blogger si vrei sa participi, trebuie sa stii ca inscrierea este gratuita si se face in limita locurilor disponibile. Aici aveti detalii despre inscriere, lucru pe care ar fi recomandat sa il faceti cat mai rapid, pentru a fi siguri ca prindeti un loc.

Daca reprezentati o companie sau sunteti o persoana fizica, va trebui sa platiti o taxa de 75 de euro + TVA, pentru a putea participa la eveniment.

Cand si unde?

Evenimentul va avea loc pe 18 februarie la Hotel Howard Johnson, in Bucuresti. Totul va incepe la ora 9 si se va termina in jurul orei 16, fiind mai multe pauze pe parcurs.

In concluzie, este un eveniment care nu trebuie ratat, daca doriti sa stiti mai multe despre social media.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*