Targul de cariere din Iasi sustinut de Hipo

Iasiul este un oras plin de studenti, motiv pentru care un astfel de targ de joburi este binevenit oricand. Hipo va organiza un targ de cariere pe 24 si 25 octombrie, fiind un eveniment in urma caruia tinerii studenti la marile facultati alte moldovei isi pot gasi un loc de munca pentru a suporta mai usor cheltuielile studentiei.

Este un eveniment pe care il astept si eu cu nerabdare si sper sa pot invata cateva lucruri utile, acesta fiind scopul meu principal.

Sa iti gasesti un loc de munca potrivit pentru un student nu este chiar atat de simplu pentru ca majoritatea angajatorilor doresc pe cineva full time si fara un program de lucru flexibil, dar atunci cand este vorba de companii mai mari, exista posibilitatea de a gasi ceva pentru tine.

Evenimentul va avea loc la Palas si vor fi prezente un numar mare de companii care au nevoie de tineri angajati. De la ora 10:00 pana la ora 17:00 poti sa vorbesti cu cei care se ocupa de angajari si sa te uiti prin oferta de joburi.

In plus, daca vrei sa inveti lucruri noi care sa te ajute in gasirea unui job mai bun pe viitor, poti participa la seminariile si conferintele sustinute de acestia, in cele 2 zile a evenimentului.

Pentru a fi mai usor atat pentru tine cat si pentru angajator, urmeaza sfaturile de pe Hipo.ro si descarcati CV-ul Barcode pentru a putea sa-ti depui mai usor CV-ul la joburile dorite.

In concluzie, daca ai nevoie de un loc de munca poti veni cu interes la Targul de Cariere ce va avea loc la Iasi, in Palas, weekendul viitor.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*