The Departed

Astazi am urmarit un film pe care vreau sa vi-l recomand, avand in vedere ca mi-a placut foarte mult si a avut o actiune interesanta. Este vorba de The Departed, un film aparut in 2006 sub regia lui Martin Scorsese, un regizor care este cunoscut pentru mai multe filme, cum ar fi Lupul de pe Wall Street, Shutter Island sau GoodFellas.

Povestea filmului The Departed spune mult, despre modul de operare a multor mafioti din marile orase si despre cum politia incearcasa ii aresteze. In film este vorba de un agent sub acoperire care se infiltreaza in agentia unui mare mafiot local, acesta incercand sa il demasce intr-o afacere importante pe care urmeaza sa o faca. Totusi, acest lucru se dovedeste a fi dificil, pentru ca unul dintre politistii care condus ancheta pentru prinderea lui, lucreaza cu acest si ii ofera informatiile necesare pentru a scapa de fiecare data.

Filmul are nota 8.5 pe IMDB, o nota buna pentru un astfel de film. Filmul tine 2 ore si 30 de minute, dar cu siguranta nu te vei plictisi daca esti atent si vrei sa il intelegi. Avand in vedere ca a castigat 4 premii Oscar, alte 87 si a fost nominalizat pentru inca 77 de premii, consider ca este un film care merita urmarit. In topul 250 a celor de la IMDB are un loc important, mai exact 45.

Cei drept, finalul este putin ciudat si nu prea mi-au placut actiunile ce au avut loc, consider ca lucrurile nu s-au rezolvat asa cum as fi crezut, dar este un film de nota 9, care merita urmarit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*