Ti-ai dori sa lucrezi de acasa?

Probabil cei mai multi dintre noi ne-am dori sa avem un job lejer si simplu, un job pentru care sa nu depunem prea mult efort fizic si sa avem timp pentru alte activitati. Foarte multi isi doresc sa lucreze de acasa, fiind foarte simplu asa, pentru ca iti poti face propriul program si stii ca vei castiga bani in functie de cat muncesti.

Ei bine, cei care se pricep la calculatoare pot gasi destul de usor un astfel de job, aici fiind vorba in general de programatori si web designeri. Pentru ei este probabil cel mai usor sa lucreze de acasa.

Atunci cand stii ca iti faci propriul program poti lucra cand iti vine tie mai bine, stiind ca nu depinde de un program fix si de seful tau care iti urmareste activitatea. Fiecare are momente ale zilei cand lucreaza mai bine si mai cu spor, de exemplu eu lucrez cel mai bine noapte, nu conteaza despre ce este vorba.

Fie ca sunt nevoit sa scriu pe blog, sa mai fac ceva modificari la siteuri sau sa invat, lucrurile astea le fac cel mai bine noapte, dupa o zi in care am avut destul timp pentru a ma odihni. Chiar daca stiu ca a 2-a zi o voi pierde in mare parte dormind, noapte lucrez cel mai bine si reusesc de cele mai multe ori sa termin totul la timp.

In prezent un multe joburi pentru liberi profesionisti, asa ca iti poti cauta si tu unul, poate gasesc ceva care sa iti placa, iar asa iti va fi mult mai usor sa termini proiectele pe care le primesti.

In concluzie, cel mai bun job ar fi unul unde sa ai un program flexibil, un job pentru care poti lucra si de acasa, cred ca este obiectivul tuturor.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*