Untold Festival – artisti de renume in Romania

Poate ca unii ati auzit deja de Untold Festival, un eveniment asteptat de foarte multi romani. Inca cadrum festivalului s-au anuntat deocamdata 2 mari artisti, Avicii si David Guetta vor canta pe scena de la Untold Festival, cea ce a facut ca 10.000 de bilete sa se in mai putin de 24 de ore. Avand in vedere ca s-au anuntat doar 2 artisti care vor fi prezent la festival, asteptandu-se inca 150, rezultatele sunt cu siguranta cu mult peste asteptarile organizatorilor.

Festivalul va avea loc de pe 30 iulie pe 2 august 2015, deci vor fi 4 zile pline de energie si muzica buna, pe care se vor putea distra toti fanii trupelor si artistilor prezenti.

Un bilet costa in jur de 200 de lei, deci cred ca este un pret destul de bun pentru un eveniment atat de important, pentru foarte multi dintre romani. Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca, oras desemnat Capitala Europeana a Tinerului in 2015.

In concluzie, daca doresti sa asculti muzica celor del a Avicii sau David Guetta, ar trebui sa-ti cumperi bilet cat mai repede, pentru ca ele se epuizeaza intr-un timp foarte scurt.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*