Verigheta perfecta pentru mire

Pentru a gasi o verigheta de barbat uimitoare este nevoie de mult timp si considerare. Unul din putinii producatori din Romania detine magazinul online verigheteatcom.ro.
Aplicand urmatoarele sfaturi puteti gasi si achizitiona un inel pentru mire cu incredere.
Verighetele de nunta au fost un simbol al dragostei si devotamentului pentru milenii intregi. Egiptenii le considerau un simbol al eternitatii, centrul inelului reprezentand poarta spre viitorul necunoscut.

Egiptenii si grecii credeau ca degetul inelar contine o vena de sange ce merge direct la inima. Datorita acestui simbolism, numeroase culturi antice au incurajat barbatii sa ofere inele mireselor lor. Oricum, barbatii au inceput sa poarte verigheta de curand. A devenit de asemenea comun ca soldatii sa poarte verighete pentru a-si reaminti de angajamentele de acasa.

Fie ca un barbat isi alege singur verigheta sau logodnica lui il surprinde in ziua nuntii, exista cateva lucruri ce trebuie luate in considerare inainte de a face o alegere. Chiar daca alegerea nu trebuie sa fie finala, cele mai multe cupluri acorda o importanta deosebita inelelor folosite in timpul ceremoniei de nunta. Chiar si cuplurile care isi modifica modelul mai tarziu doresc sa isi aminteasca primele verighete cu placere.

Pentru a alege banda perfecta pentru mire trebuie luat in considerare stilul de viata al acestuia. Daca acesta are un loc de munca sau hobby-uri ce pot dauana inelului, atunci trebuie sa optati pentru un inel cu o durabilitate crescuta. Durabilitatea trebuie balansata de greutate, in special daca verigheta va fi incrustata cu pietre. In plus, banda ar trebui sa se potriveasca personalitatii acestuia.

Un alt aspect al verighetelor ce trebuie luat in considerare este ca acestea ar trebui sa constituie o pereche. Puteti achizitiona modele diferite de verighete, ar trebui sa arate bine impreuna. Puteti opta pentru acelasi tip de material, aceeasi piatra, aceeasi latime si aceeasi gravura. Foarte importanta este si marimea inelului. Marimea degetului trebuie luata de un bijutier profesionist. Verighetele trebuie sa se potriveasca perfect, in special fiindca exista modele ce nu mai pot modificate ulterior.

Multe persoane au legaturi cu o religie sau cultura anume si au pareri puternice despre casatorie. O verigheta cu simboluri religioase sau culturale isi poate intensifica insemnatatea. Unele traditii etnice sunt puternic intrepatrunse cu taina casatoriei, asadar este important sa tineti cont de originile culturale si religioase ale mirelui, in special daca acesta se regaseste in ele. Fiecare cultura are simboluri frumoase legate de dragoste, casatorie si angajamente, asadar gasirea unei verighete potrivite va fi un lucru simplu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*