WhatsApp de pe PC

Chiar daca WhatsApp nu a aparut de foarte mult timp, nu pot sa imi imaginez viata fara aceasta aplicatie. Nu spun asta pentru ca sunt dependent de ea, dar avand in vedere ca zilnic vorbesc prin intermediul ei, imi e si greu sa imi aduc aminte timpurile cand trimiteam SMS-uri sau MMS-uri. WhatsApp a ajuns la sute de milioane de utilizatori iar zeci de mii se inscriu zilnic in aceasta aplicatie. De acum, se pare ca se va putea accesa si de pe PC, fiind un lucru pe care multi il asteptau de ceva timp.

Foarte multe persoane au renuntat la WhatsApp din aceasta privinta. In special deoarece nu puteai sa incepi o converstatie pe PC si sa o continui pe smartphone sau invers. O alternativa buna pentru acest lucru este Facebook Messenger, dar de acum se pare ca ne vom folosi de aplicatia celor de la WhatsApp pentru PC. Adevarul era ca este destul de incomod sa vorbesti cu cineva de pe un ecran minuscul cand ai atatea alternative pe care le poti folosi direct de pe laptop unde nu e nevoie sa te chinui sa vezi ce a scris cinea. Acum aceasta problema este rezolvata si sincer, chiar ma asteptam la un astfel de pas. In curand WhatsApp si Facebook vor detine informatii despre toate persoanele de pe glob. Dar, pana atunci, hai sa vedem cum instalam aplicatia de WhatsApp pe PC.

Pasi pentru instalare:
1. In primul rand, aveti nevoie de Google Chrome. Daca inca nu il aveti, va recomand sa il downloadati pentru a accesa WhatsApp.
2. Acceseaza site-ul https://web.whatsapp.com/.
3. Deschide aplicatia de pe smartphone-ul tau.
4. Intra in meniul pentru setari si selecteaza “WhatsApp Web”.
5. Acum trebuie sa scanezi codul QR de pe site.
6. Bucura-te de functiile aplicatiei de pe mobil.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*